Всеукраїнський позакласний захід «Урок толерантності»

23 грудня учні 5-Б класу з класним керівником Литвиненко Т.І. долучилися до Всеукраїнського позакласного заходу «Урок толерантності», розроблений Міжнародним благодійним фондом Parimatch Foundation. Діти сформували уявлення про толерантність та нетерпимість, ідентичність та дискримінацію, виконуючи цікаві інтерактивні вправи та рухливі ігри. Кожна дитина змогла відчути свої можливості та показати значимість толерантного ставлення під час взаємодії з іншими та розвинути уміння працювати в команді і виходити з конфліктних ситуацій. Діти не тільки отримали неймовірне задоволення від гри, а й довели, що толерантне ставлення – це запорука успіху колективу!

“Не жартуй з вогнем!”

Вогонь друг  чи ворог? Відповідь на це питання намагалися знайти учні 3 – Г класу Охтирської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 3 у ході виховного заходу, який провела класний керівник Колесникова Н. О. Проходячи етапи веселого квесту, школярі не тільки закріпили правила пожежної безпеки, а і знаходили і готували матеріали для лепбука, який виготовили наприкінці виховного заняття.

 

Всесвітня олімпіада з англійської мови

Протягом грудня здобувачі освіти 9-х класів Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 взяли участь у Всесвітній олімпіаді з англійської мови World English Competition 2021. Змагання проходили в режимі онлайн. Учні повинні були зняти відео та розповісти про свої враження від подорожі і виконати тестові онлайн завдання. Найактивнішими були здобувачі освіти 9-Б класу: Зубко Надія, Катрич Анастасія та Кузьменко Вікторія, за що отримали сертифікати самих активних учасників.