“День відкритості та тактовності”

Середа 14 листопада “День відкритості та тактовності”  – колір дня білий, який в психології означає благородство, чистоту, чесність, відкритість. Цей день був  насичений різноманітними заходами. Велику зацікавленість викликав у дітей та дорослих «Паркан відвертості», де кожен відверто міг поділитися власними думками, які мав на той момент.

 

“День посмішки і гарного настрою”

Вівторок 13 листопада “День посмішки і гарного настрою” розпочався з дому кожного учня і вчителя, адже необхідно було підібрати в одязі чи аксесуарах жовтий колір, який до речі в психології означає позитив, оптимізм, сприяє появі приємних емоцій, віри в щасливе майбутнє. На перервах учні активно брали участь у квесті “Знайди посмішку”, де необхідно було зробити якомога більше веселих селфі зі смайликами.

 

«Ми дуже різні, але ми – разом!»

Сучасна людина живе в дуже різноманітному світі і тільки толерантність до інших людей і дотримання ними певних загальнолюдських цінностей може врятувати наш світ від ворожнечі, конфліктів і війн. З 12 листопада в нашій школі розпочався Тиждень Толерантності у рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності під гаслом: «Ми дуже різні, але ми – разом!». Основною метою Тижня є формування в учнів навичок ефективного спілкування, розвиток емпатії, розуміння проблем оточуючих людей. Розпочався тиждень з акції “Створи квітку толерантності”, де всі бажаючі писали на пелюстках риси знайомих їм толерантних людей і прикріпляли квітки на символічну галявину. Символом понеділка був зелений колір, який в психології означає ніжність, оздоровлення, безконфліктніть, комфорт.