Будь медіаграмотним!

Бути медіаграмотним означає бути спроможним знайти те, що ми шукаємо, вибрати те, що нам потрібно, й визначити, наскільки надійною є ця інформація. Бути медіаграмотним означає бути здатним оптимально використовувати відповідну інформацію, зберігаючи її розумно, й ділитися нею з іншими. З метою формування навичок медіаграмотності , критичного сприйняття інформації та протидії маніпуляціям у кожному класі навчального закладу було проведено уроки медіаграмотності.

   

Вітаємо зі святом весни!

    Цикл весняних свят у наш час відкриває свято проводів зими та зустрічі весни. Саме таке чудове свято «Зустрічі весни в Україні» 15 лютого підготували учні 4-В класу. Свято розпочалося із розповіді  про традиції Стрітення, виконання старовинного обряду запалення свічки, яка має рятувати від блискавки та грому, усього недоброго і злого. Як відомо, за народним звичаєм люди вірили, що жайворонки несуть на своїх крилах золоті ключі, якими зиму замикають і відмикають літо. За вікном ще віхоли, але все частіше крізь зимові витинанки ми ловимо на своєму обличчі «сонячного зайчика», усміхнене вітання з неба. Скоро на нашу українську землю принесуть жайворонки на крилах весну!

 

 

«Порівняння різних типів задач на рух»

16.02.2022 року учні 4-В класу на уроці математики працювали  над темою «Порівняння різних типів задач на рух». Вчитель Верескун Н.М. формувала математичні компетентності через пізнавальну діяльность, інтерес  учнів  до предмету, самооцінку. Найбільший інтерес викликали в учнів цікаві логічні завдання, рольові ігри, узяті з навколишнього життя, пов’язані зі знайомими речами. Для формування позитивної мотивації вчитель використала  заохочення, похвалу, переживання ситуації успіху.