Конкурс малюнків

У рамках проведення Тижня безпеки дитини, 23 квітня вчителем образотворчого мистецтва Дейнего С.П. був проведений конкурс  малюнків, плакатів  «Спасибі, ні!»
У ході підведення підсумків, призових місць набули такі учні:
І місце  :   7 – А клас  ( Крамська Діана та  Поборуєва Поліна)
ІІ місце :   7 – Б клас  ( Асіна Ірина )
ІІІ місце:   6 – Б клас  ( Котова Поліна )

 

Цікава зустріч

26 квітня 2018року на базі дошкільного навчального закладу «Теремок» були проведені збори для батьків майбутніх першокласників «Підготовка дитини до навчання в новій українській школі». На цій зустрічі вчитель початкових класів Крощенко Ольга Миколаївна ознайомила батьків з Концепцією нової української школи, розповіла про впровадження інтегрованого та проектного навчання, надала рекомендації батькам першокласників. Учитель Верескун Наталія Миколаївна змоделювала  ранкову зустріч і продемонструвала руханки, які проводитимуться в новому освітньому просторі. Під час зборів панувала доброзичлива та дружня атмосфера.

Гра “Стихійні лиха”

    26 квітня в 1-В класі вчителем Абрамовою О.О. була проведена гра «Стихійні лиха». В ході гри першокласники дізналися,  що належить до стихійного лиха ,які стихійні лиха трапляються в Україні та як потрібно поводитись у надзвичайних ситуаціях. Цікавою та пізнавальною була виховна година «Правила поведінки у весняно-літню пору. Блискавка. Кліщі» . Школярі в і ігровій формі було проінструктовано про правила поведінки  у весняно-літній період. Діти дізналися  про правила поведінки під час грози на відкритій місцевості,в лісі,в будівлі. Також учні розглянули зображення небезпечної комахи-кліща та отримали інформацію про хвороби,які вони переносять , ознайомилися з правилами,які дозволять уникнути «сюрпризів» від кліщів та дізналися ,що робити ,якщо вкусив кліщ.

АКЦІЯ «ЗБЕРЕЖЕМО ПЕРВОЦВІТИ!»

Сьогодні проблема зникнення багатьох видів квіткових рослин надзвичайно актуальна. Ми повинні навчити дітей оберігати природу. Щойно починає танути сніг, з’являються перші квіти – первоцвіти. Але сьогодні деякі з них є дійсно рідкісними. У школі відбулася екологічна акція «Збережемо первоцвіти!». Завзяті учні старших класів долучилися до заходів, присвячених цій проблемі. Інформаційні буклети  із закликом про бережливе ставлення до первоцвітів діти розповсюдили серед мешканців міста. Під час акції проводилася роз’яснювальна робота серед містян. Пам’ятайте: «Захист первоцвітів – це одна з краплин, що формує екологічну свідомість та відповідальність молоді за нашу країну!».

 

Свято Букваря

 У квітні в 1 – Б класі   відбулося радісне, і водночас сумне свято. Першокласники прощалися  з першою книжкою—Букварем.  На святі був присутній і сам Буквар зі своїми друзями. Маленькі школярики згадували перший рік навчання – танцювали, співали пісні та веселі частівки, грали в  ігри. Завітали до них і казкові герої – Незнайко, Баба Яга, Ягнятко, Знайка та Кицюня. Дітки складали з букв слова та обчислювали вирази, які допомогли знайти стежечку у казковому лісі та врятувати Букварика. Завдяки Букварю першокласники навчилися читати, писати, любити свою прекрасну землю, шанувати її працьовитих людей, дізналися багато нового та цікавого. Класний керівник, Бугай Ю. В. привітала маленьких школяриків із закінченням вивчення букварика та вручила  медалі на згадку про першу важливу книгу у їхньому житті – Буквар.