Перемога наших легкоатлетів

23 квітня на стадіоні ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулися змагання першості міста з легкої атлетики. Наші юні легкоатлети показали високі результати і впевнено вибороли перемогу в командній першості, друге місце зайняла команда ЗОШ №5, третьою стала ЗОШ №1.

В особистій першості перемогу святкували: Четверик Артем (8-Б) в бігу на 100 м серед молодших юнаків, Бутко Артем (9-Б) в бігу на 1500 м серед молодших юнаків, Четверик Олеся (10-Б) в бігу на 400 м серед старших дівчат, Зенова Єлизавета (10-А) у стрибку у довжину серед старших дівчат.

Друге місце вибороли: Данилюк Богдан (11-А) в бігу на 100 м серед старших юнаків, Табачун Руслана (8-Б) у стрибках у довжину серед молодших дівчат, Ковьяр Станіслав (11-Б) у штовханні ядра серед старших юнаків.

Третє місце зайняли: Васильченко Владислав (10-Б) у стрибках у довжину серед старших юнаків, Коваленко Ігор (8-Б) у стрибках у довжину серед молодших юнаків, Кущенко Софія (8-А) в бігу на 400 м серед молодших дівчат, Литвиненко Олексій (8-Б) в бігу на 1500 м серед молодших юнаків

Дізнатись про всі результати можна переглянувши підсумкові протоколи

Вітаємо наших спортсменів з перемогою та бажаємо їм успіхів у майбутніх змаганнях.

Ця перемога   вивела нашу школу на ІІ місце в комплексному заліку ХХVІ міських спортивних ігор школярів. Більш детально про перебіг змагань у залік ігор можна дізнатись переглянувши турнірну таблицю.

Душевна зустріч

26 квітня 2018 року учні нашої школи радо зустрічали народний аматорський хоровий колектив ветеранів війни, праці та військової служби КЗ «Охтирський міський центр культури і дозвілля» (керівник Олександр Кравченко). Чудові пісні, щирі слова зірвали оплески присутніх учнів та педагогів. З теплими словами подяки до ветеранів звернулася заступник директора з виховної роботи Гузенко О.В., яка побажала учасникам колективу натхнення, творчих злетів та успіхів.

Гра “Стихійні лиха”

    26 квітня в 1-В класі вчителем Абрамовою О.О. була проведена гра «Стихійні лиха». В ході гри першокласники дізналися,  що належить до стихійного лиха ,які стихійні лиха трапляються в Україні та як потрібно поводитись у надзвичайних ситуаціях. Цікавою та пізнавальною була виховна година «Правила поведінки у весняно-літню пору. Блискавка. Кліщі» . Школярі в і ігровій формі було проінструктовано про правила поведінки  у весняно-літній період. Діти дізналися  про правила поведінки під час грози на відкритій місцевості,в лісі,в будівлі. Також учні розглянули зображення небезпечної комахи-кліща та отримали інформацію про хвороби,які вони переносять , ознайомилися з правилами,які дозволять уникнути «сюрпризів» від кліщів та дізналися ,що робити ,якщо вкусив кліщ.

  

Учні 6-Б класу на виховній годині на тему «Чиста вода. Охорона водних ресурсів. Безпека на воді» переглянули фільм «Безпека на водоймах», проаналізували ситуації,  склали пам’ятку  «Правила безпечної поведінки на водоймах взимку і влітку».

 

Поради дітям і батькам

25.04. 2018 року в рамках Місячника цивільного захисту класний керівник 5-Б класу Вашева Галина Анатоліївна організувала зустріч учнів з лікарем Мучник Анною Мойсеївною, яка дала поради дітям щодо збереження життя й здоров’я. Учні активно спілкувалися, запитували й розповідали про випадки з життя, що траплялися з ними та їх знайомими, отримали індивідуальні консультації. Анна Мойсеївна поділилася порадами, які допоможуть уникнути загрози життю й здоров’ю, навчила надавати першу медичну допомогу при удушенні їжею, закликала кожного прислухатися до потреб свого організму.

 

Гра-подорож «У гостях у знахарки»

26 квітня 2018 року з учнями 4-А класу класний керівник Крощенко Ольга Миколаївна провела виховний захід екологічного спрямування гру-подорож «У гостях у знахарки». Діти поглибили свої знання про навколишнє середовище , ознайомилися з різноманітними властивостями лікарських рослин та їх значенням для здоров´я людини. На різних віртуальних зупинках школярі виконували цікаві пізнавальні завдання, елементи тренінгових вправ, почули мудрі поради від знахарки. Проведений захід був актуальним і змістовним .

  

Вікторина

Учні 11-А класу (класний керівник Чут В.Г.) удосконалили знання з правил виживання в екстремальних ситуаціях та дали вичерпні відповіді на запитання вікторини “Я і мої дії в разі виникнення НС”.