Перемога наших легкоатлетів

23 квітня на стадіоні ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулися змагання першості міста з легкої атлетики. Наші юні легкоатлети показали високі результати і впевнено вибороли перемогу в командній першості, друге місце зайняла команда ЗОШ №5, третьою стала ЗОШ №1.

В особистій першості перемогу святкували: Четверик Артем (8-Б) в бігу на 100 м серед молодших юнаків, Бутко Артем (9-Б) в бігу на 1500 м серед молодших юнаків, Четверик Олеся (10-Б) в бігу на 400 м серед старших дівчат, Зенова Єлизавета (10-А) у стрибку у довжину серед старших дівчат.

Друге місце вибороли: Данилюк Богдан (11-А) в бігу на 100 м серед старших юнаків, Табачун Руслана (8-Б) у стрибках у довжину серед молодших дівчат, Ковьяр Станіслав (11-Б) у штовханні ядра серед старших юнаків.

Третє місце зайняли: Васильченко Владислав (10-Б) у стрибках у довжину серед старших юнаків, Коваленко Ігор (8-Б) у стрибках у довжину серед молодших юнаків, Кущенко Софія (8-А) в бігу на 400 м серед молодших дівчат, Литвиненко Олексій (8-Б) в бігу на 1500 м серед молодших юнаків

Дізнатись про всі результати можна переглянувши підсумкові протоколи

Вітаємо наших спортсменів з перемогою та бажаємо їм успіхів у майбутніх змаганнях.

Ця перемога   вивела нашу школу на ІІ місце в комплексному заліку ХХVІ міських спортивних ігор школярів. Більш детально про перебіг змагань у залік ігор можна дізнатись переглянувши турнірну таблицю.