Фінал І Всеукраїнських змагань за програмою Світової легкої атлетики «Дитяча легка атлетика» серед учнів закладів загальної середньої освіти

16 червня у м. Кам’янець-Подільський на стадіоні ім. Тонкочеєва відбувся Фінал І Всеукраїнських змагань за програмою Світової легкої атлетики «Дитяча легка атлетика» серед учнів закладів загальної середньої освіти.

У змаганнях взяли участь 144 юних атлетів та атлеток із 18 регіонів України, які мали можливість випробувати себе у різних дисциплінах, таких як: стрибки у довжину з місця, естафета, метання м’яча, стрибки у пісок через планку, біг на витривалість та імпровізована естафета «формула-1».

На честь відкриття відбувся святковий концерт за участі місцевих танцювальних гуртів. Також на дітей чекала пізнавальна та захоплююча екскурсія Кам’янець-Подільською фортецею, де дітей познайомили з історією цього величного міста.

По завершенню змагань усі діти були нагороджені памʼятними медалями, подарунками від партнерів та мали нагоду поласувати смачними ланчами та морозивом від ТМ «Ласунка», а головне – отримали незабутні спогади, заряд здоровʼя, бодрості та мотивацію займатись спортом і продовжувати розвивати свої легкоатлетичні таланти

Сумську область на цих змаганнях представляла команда Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.

Фотозвіт про ці змагання можна переглянути за посиланнями:

Альбом “Фінал І Всеукраїнських змагань за програмою Світової легкої атлетики”    (фото та відео ще додаються)