Вітаємо з майстерною перемогою!

Здобувачі освіти взяли участь у міському етапі обласного конкурсу малюнків “Українська родина – міцна і єдина”. Учениця 3-В класу Крамська Софія здобула II місце у молодшій віковій групі, а учениця 5-В класу Дмитрієва Анастасія посіла III місце в середній віковій групі. Вітаємо юних художниць і керівника Дейнего Світлану Павлівну з перемогою.

Національна руханка у вишиванках «Дякуємо ЗСУ»

З нагоди Дня вишиванки та за ініціативи української федерації “Спорт заради розвитку” здобувачі освіти долучилися до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ», мета якої – єднання українців та міжнародної спільноти по всьому світу в підтримці ЗСУ та незламного українського народу, а також підвищення рівня рухової активності.

Відео можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/ohtzosh3/videos/1883957062026739/

День вишиванки

Вишиванка – справжня святиня українського народу, код нації, що символізує красу, міць та незламність віковічної традиції предків. З нагоди Дня вишиванки в закладі освіти відбулась акція “Духовна броня українства”, покликана вшанувати прадавнє вбрання українців.

Переглянути більше фото можна за посиланням: https://www.facebook.com/watch/?v=2300954973629362

Зміцнення емоційного благополуччя

Сьогодні в закладі освіти представники Молодіжного центру провели зі здобувачами освіти тренінг “Зміцнення емоційного благополуччя. Розвиток навичок саморегуляції та стресостійкості” з метою покращення ментального здоров’я.

Всеукраїнський флешмоб «Мотивуй, надихай та дій»

Заклад освіти долучився до Всеукраїнського флешмобу учасників Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») «Мотивуй, надихай та дій».

Відео можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/ohtzosh3/videos/465810422785447/?locale=uk_UA

“НеЛекція”

У межах кампанії «Спільно до навчання» за ініціативи МОН, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та першої леді України О. Зеленської у закладі освіти відбулась “НеЛекція”, ведучим якої став стендап-комік і волонтер Василь БАЙДАК.
“НеЛекція” – це інтерактивний освітній формат, покликаний доносити українській молоді інформацію з тем, які стали ще більш актуальними під час повномасштабної війни. З вітальним словом до учасників заходу звернулись міський голова Павло КУЗЬМЕНКО та директор Тетяна СИТНІК.
Відео можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/watch/?v=1174264973924977

До міжнародного Дня руху заради здоров’я

Здобувачі освіти Охтирської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 3 долучилися

до наймасштабнішої Всеукраїнської патріотичної руханки онлайн, приуроченої до міжнародного Дня руху заради здоров’я.

День Європи

З метою ознайомлення здобувачів освіти з країнами Європи, їх особливостями, досягненнями, традиціями в закладі були проведені заходи, спрямовані на розширення знань учнів з цієї теми.

Восьмикласники долучилися до просвітницького заходу Освітнього центру Верховної Ради України.