Фінал І Всеукраїнських змагань за програмою Світової легкої атлетики «Дитяча легка атлетика» серед учнів закладів загальної середньої освіти

16 червня у м. Кам’янець-Подільський на стадіоні ім. Тонкочеєва відбувся Фінал І Всеукраїнських змагань за програмою Світової легкої атлетики «Дитяча легка атлетика» серед учнів закладів загальної середньої освіти.

У змаганнях взяли участь 144 юних атлетів та атлеток із 18 регіонів України, які мали можливість випробувати себе у різних дисциплінах, таких як: стрибки у довжину з місця, естафета, метання м’яча, стрибки у пісок через планку, біг на витривалість та імпровізована естафета «формула-1».

На честь відкриття відбувся святковий концерт за участі місцевих танцювальних гуртів. Також на дітей чекала пізнавальна та захоплююча екскурсія Кам’янець-Подільською фортецею, де дітей познайомили з історією цього величного міста.

По завершенню змагань усі діти були нагороджені памʼятними медалями, подарунками від партнерів та мали нагоду поласувати смачними ланчами та морозивом від ТМ «Ласунка», а головне – отримали незабутні спогади, заряд здоровʼя, бодрості та мотивацію займатись спортом і продовжувати розвивати свої легкоатлетичні таланти

Сумську область на цих змаганнях представляла команда Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.

Фотозвіт про ці змагання можна переглянути за посиланнями:

Альбом “Фінал І Всеукраїнських змагань за програмою Світової легкої атлетики”    (фото та відео ще додаються)

Учителі початкових класів підсумували роботу професійної спільноти вчителів початкових класів за 2023/2024 навчальний рік

07.06.2024 року для вчителів початкових класів відбувся «Методичний марафон» з теми «Підсумки роботи професійної спільноти вчителів початкових класів за 2023/2024 навчальний рік», на якому педагоги обговорили такі питання:

  1. Формування життєвих компетентностей особистості шляхом організації інноваційної діяльності, створення середовища успіху та життєтворчості.
  2. Підведення підсумків педагогічної спільноти вчителів початкових класів за 2023-2024 навчальний рік.
  3. Звіт членів спільноти про навчання на курсах підвищення кваліфікації вчителів, онлайн-курсах освітніх платформах, вебінарах, інтернет-марафонах.
  4. Панорама ідей. Складання перспективного плану роботи педагогічної спільноти вчителів початкових класів на 2024/2025 навчальний рік.
  5. Портфоліо як своєрідний капітал, що є основою професійного зростання та підвищення кваліфікації вчителя» (обмін досвідом).

«Сила команди – це кожен її учасник. Сила кожного учасника — це завжди команда», — сказав Філ Джексон. Успіх нашої команди залежав не від кількох видатних виконавців, а від того, чи кожен учасник брав участь у процесі та досягав результатів!

Акція зі збору пластикових кришок

Учасники освітнього процесу Охтирської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 3 долучилися до акції зі збору пластикових кришок. У рамках святкування Дня захисту дітей та останнього навчального дня здобувачі освіти початкової школи на подвір’ї закладу виклали за допомогою кришечок різні фігури: герб, прапор, писанки, хмарки, серце, котика, орнаменти. Дякуємо за активну участь в акції батькам, учням та учителям! Разом до перемоги!

Більше фото можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/ohtzosh3/posts/pfbid02d79GqyDhkXyzhNC73eS2sGsCqLtryceAu4P54y6xy7gWWKmJxfoUqf2ATxJ2KLWUl

Вітаємо переможців!

У сучасному світі вивчення англійської мови набуває все більшого значення для нашої країни. З метою стимулювання інтересу до вивчення іноземної мови серед учнів, учителі Шудрик Н. та Кучерова І. залучили здобувачів освіти 5-9 класів до Всеукраїнської інтерактивної онлайн-олімпіади з англійської мови від Green Country та Talk.En Cloud, яка проводиться вже другий рік поспіль. Протягом травня учні сумлінно виконували завдання та посіли призові місця. Вітаємо переможців!