Чорнобиль не має минулого часу

У річницю Чорнобильської трагедії класні керівники провели для здобувачів освіти 5-11 класів відеолекторії, круглі столи, виставку малюнків та поетичні години про трагедію в Чорнобилі, щоб нагадати про причини аварії на ЧАЕС, про героїзм пожежників, військовослужбовців, будівельників, медиків та учених. Подвиг цих людей назавжди залишиться у пам’яті українського народу.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/ohtzosh3/posts/pfbid02cnmtnASXojmpjTqUsLEdabQDz8fEajm4CP3xNQpLJr25gAkhaytYNTRJQgxkkcM9l

До річниці Чорнобильської трагедії

Цього дня 38 років тому на нашій землі трапилась одна з найбільших техногенних катастроф людства – Чорнобильська трагедія. З метою вшанування жертв аварії та світлої згадки героїв-ліквідаторів учителі початкової школи провели в класних родинах низку заходів: уроки та години пам’яті, виховні години та бесіди. Наші діти мають знати помилки минулого, щоб у майбутньому ніколи знову їх не повторити.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/ohtzosh3/posts/pfbid0V3hnA1sRnKdNgqzS6tMm4X4kURw5xxXbvsPKaXbYt4UYB9KQybzUcChtXSjAJzUNl

Профорієнтація – на фінішній прямій

Зовсім скоро одинадцятикласники постануть перед одним із найважливіших виборів у своєму житті – обранням майбутньої професії. З цією метою в закладі освіти проводяться профорієнтаційні заходи, зокрема сьогодні відбулись онлайн-зустрічі з представниками двох ЗВО:

Університетом митної справи й фінансів та Харківським національним педагогічним університетом ім. Г.С. Сковороди. Майбутніх абітурієнтів ознайомили з умовами вступу та розповіли про освітній процес у навчальних закладах.