Разом до Перемоги

Охтирська загальноосвітня школа I-III ступенів № 3 долучилася до Національного онлайн-марафону «Разом до Перемоги». Основною метою Проєкту є допомога в інтеграції та адаптації дітей та батьків серед ВПО та дітей з особливими освітніми потребами в місцеві громади засобами фізичного виховання та спору. Учителі фізичної культури та психологічна служба закладу провели для здобувачів освіти дві активності – Всеукраїнську руханку з ментальною складовою та онлайн марафон з метою популяризації здорового способу життя та єднання всіх учасників освітнього процесу.

Переглянути відео можна за посиланням: https://www.facebook.com/ohtzosh3/videos/233081119810805/?locale=uk_UA

Пишаємося нашою обдарованою молоддю!

Діти – майбутнє нашої країни, саме тому Охтирська загальноосвітня школа I-III ступенів № 3 особливу увагу приділяє роботі з обдарованими дітьми, то ж надзвичайно приємно, коли наші учні досягають значних результатів. Зокрема, здобувачка освіти 10-А класу Катерина КОРАБЕЛЬСЬКА представляла наш заклад на II етапі Всеукраїнської олімпіади з п’яти різних предметів і кожного разу виборювала призові місця. Дівчина має такі результати: I місце – олімпіада з географії, II місце – з ІКТ, III місце – з історії, математики й української мови та літератури. Пишаємося нашою ученицею та дякуємо вчителям за натхненну працю!

Акція «Скринька тепла для ЗСУ»

Загальношкільна акція «Скринька тепла для ЗСУ» завершена. Кілька десятків пакунків, які батьки, учні та педагогічний колектив складали з любов’ю та добротою, вже прямують до своїх адресатів – наших мужніх захисників. Нехай малюнки та листівки, солодощі та теплі речі зігрівають тіло та душу наших воїнів. Дякуємо учням та батькам за благодійність! Разом до Перемоги!

Відео можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/watch/?v=1395592527999944

Вітаємо переможців олімпіади з хімії

Завершення II етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад ознаменувалося значними досягненнями здобувачів освіти Охтирської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 3. Під наставництвом учителя Конвісар А.С. учениці 8-А класу Купрієва П. та 9-А класу Дика А. посіли почесні III місця на олімпіаді з хімії. Вітаємо та пишаємося нашими переможцями!

Пишаємося переможцями олімпіади з ІКТ

Здобувачі освіти Охтирської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 3 гідно представили свій навчальний заклад на II етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з ІКТ. Учениця 10-А класу Корабельська К. (учитель Мучаров О.М.) посіла II місце, учень 8-Б класу Литовченко Б. (учитель Мучаров О.М.) здобув III місце, учениця 11-А класу Рубан В. (учитель Бездрабко М.О.) виборола III місце. Вітаємо переможців та їх наставників!

Декада історії та правознавства

На виконання річного плану роботи Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів  №3 на 2023/2024 н. р. у період з 04.12.  по  15.12.2023 року в Охтирській загальноосвітній  школі  І-ІІІ ступенів №3 проходила декада  історії та правознавства. Девізом декади став вислів Цицерона: «Історія – це свідок часу, учителька життя». Метою декади було  поглиблення знань учнів з історії,  правознавства, громадянської освіти.

Учителі професійної спільноти громадянської та історичної освітньої галузі провели відкриті уроки на високому методичному рівні, з використанням різноманітних форм і методів навчання.

Крім відкритих уроків, за час декади було проведено багато цікавих позакласних заходів.  Учні  5- 6 долучилися до конкурсу малюнків «Моя Україна».

У рубриці «Веселі перерви» учні створювали кросворди, ребуси, головоломки, хмаринки слів. Свої роботи діти представляли під час уроків.

Здобувачів освіти старших класів долучили до перегляду історичних фільмів «Щедрик», «Памфір», «Довбуш», «Поводир», «Хайтарма», «Кіборги» та  мультфільмів на історичну тематику «Українська анімація «Історія України — повна і безкомпромісна, без прикрас і попси»». Також старшокласники долучилися до акції, ініційованої Українським інститутом національної пам’яті «Пам’ятай про жертв Голодомору. Підтримуй тих, хто бореться за Україну».

Конкурс мемів, присвячений Дню Збройних Сил України, було проведено серед 10 класів. Шестикласників зацікавив вебквест «Назад у палеоліт».

Інтелектуальна гра «Як козаки із західноєвропейцями в інтелектуальну історичну гру грали» була проведена учителем Соболєвим І. В. зі здобувачами освіти 8 класів. Змагалися команди «Курінь» і «Колумб».

Здобувачі освіти 9 класів стали учасниками історичної гри «Маска» (впізнай історичну особистість), яку провів учитель Соболєв І. В. У ході гри учням необхідно було якнайшвидше впізнати історичну особу.

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні в закладі освіти з нагоди відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відбулась низка заходів з метою вшанування мужніх та самовідданих людей, які віддали життя та здоров’я задля подолання наслідків найбільшої у світі техногенної катастрофи XX століття. Сьогодні ми висловлюємо щирі слова подяки та шануємо всіх ліквідаторів за їх героїзм, а також схиляємо голови, пам’ятаючи про померлих.

#Новий_рік_у_кожній_школі

Класна родина 3-Б (класний керівник Ягодзинська Н.Ю.) Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Охтирської міської ради Сумської області взяла участь у VІ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ПРОЄКТІ #ЗПРИЙДЕШНІМИ_СВЯТАМИ

Це був чудовий, світлий проєкт, під час якого діти виготовляли подарунки своїми руками та надсилали їх із побажаннями добра, успіхів, світла та миру учням 2 класу Синельниківського ліцею №1 у м. Синельникове Дніпропетровської області. Щиро дякуємо організаторам проєкту за позитивні емоції та нових друзів!

Переглянути відео можна за посиланням: https://www.facebook.com/ohtzosh3/videos/1106705727062528?locale=uk_UA

Вітаємо переможців олімпіади з математики

Щиро вітаємо кмітливих та ерудованих здобувачів освіти Охтирської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 3 із перемогами в II етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики! I місце посіла учениця 8-А класу Саггаф С. (учитель Ткаченко А.О.), II місце здобула учениця 7-Б класу Соловей Є. (учитель Ткаченко А.О.), III місця вибороли учениця 10-А класу Корабельська К. (учитель Ткаченко А.О.) та учениця 6-В класу Конвісар Д. (учитель Єрмола Л.І.). Уперед до нових звершень!

Вітаємо переможців олімпіади з фізики

9 грудня 2023 року відбувся II етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики. Охтирську загальноосвітню школу I-III ступенів № 3 представляли наші талановиті учні, які посіли призові місця. Здобувачі освіти 7-Б класу Соловей Є. та Скорик Н. (учитель Гіленко Д.І.) та учениця 11-А класу Рубан В. (учитель Місейко Т.Г) здобули почесні III місця. Вітаємо наших переможців та вчителів!