Чемпіонат Сумської області з легкоатлетичного кросу серед юнаків, юніорів, молоді, дорослих та ветеранів, присвячений пам’яті ЗТУ та СРСР В.І. Полякова

12 жовтня в урочищі Веселе  м. Тростянець відбувся чемпіонат Сумської області з легкоатлетичного кросу серед юнаків, юніорів, молоді, дорослих та ветеранів, присвячений пам’яті ЗТУ та СРСР В.І. Полякова.

В заході взяли участь близько 300 спортсменів з міст і районів Сумської області, які змагались у семи вікових групах: 2007 і молодші, 2005-2006, 2003-2004, 2001-2002 р.н. юніори, дорослі та ветерани.

Серед учасників змагань були і учні нашої школи. Найбільш вдалим був виступ учениці 5-Б класу Нестеренко Марії, яка перемогла на дистанції 500м серед двчат 2007 р.н. та молодших.

Більш детально на сайті Охтирської ДЮСШ та ФЛАСО.

«Тепло долонь і серця – захисникам України»

У територіальному центрі соціального обслуговування відбулося свято в якому взяли участь учні Охтирської ЗОШ I-III ступенів №3. Наші вихованці вітали присутніх теплими та щирими словами, продемонстрували свої таланти, чим приємно вразили присутніх. Учні показали гарне виконання українських пісень, гумористичну сценку та сучасні танці. Усі гості із захопленням слухали артистів, згадували свої молоді роки.