Декада професійної спільноти вчителів природничо-математичної освітньої галузі

Відповідно до річного плану методичної роботи школи з 6 листопада по 17 листопада 2023 року проходила декада професійної спільноти вчителів природничо-математичної освітньої галузі.

У рамках декади з метою підвищення мотивації та пізнавального інтересу учнів до вивчення предметів природничо-математичного циклу члени професійної спільноти

проводили відкриті уроки та різноманітні заходи, у яких використовувались різні прийоми та форми організації навчальної діяльності учнів, упроваджувалися сучасні формати співпраці учителя та учнів, інноваційні методи організації освітнього процесу.

Учителі професійної спільноти представили цілий спектр найрізноманітніших форматів таких заходів: математична вікторина «Цікава математика», відеолекторій «Зір і бачення. Лінзи»,

математичний  вернісаж «Геометрія навколо нас», навчальна гра «Зоряний час», квест «Знайди хімічний елемент», конкурс творчих робіт «Така далека та близька Африка», віртуальна подорож до країни здорового харчування, командна гра «Наша безпека – в наших руках».