Всеукраїнські онлайн олімпіади з англійської мови!

     Знаючи англійську мову ви можете з легкістю подорожувати по світу та вільно спілкуватися з людьми різних національностей. У XXI столітті просто неможливо досягти успіху, не знаючи англійської мови, яка сьогодні є засобом міжнародного спілкування.

        Для заохочення здобувачів освіти до вивчення англійської мови та розвитку здібностей до спілкування іноземною мовою, учні Охтирської ЗОШ І-ІІІ ст.№3 протягом 2022/2023 н.р. взяли участь у різноманітних конкурсах та олімпіадах з англійської мови та показали високі результати.

       Здобувачі освіти 8-11 класів 11.01-12.01.2023 р. взяли участь у Всеукраїнській онлайн –  олімпіаді з англійської мови, яку проводив Національний університет «Острозька академія». Учні 11-А класу Горобійченко Андрій та Мелещенко Костянтин  отримали грамоти за визначні досягнення у конкурсному завданні «Аудіювання».

        З 04.05 по 27.05.2023 р. проходила Всеукраїнська інтерактивна олімпіада від TalkEn.Cloud та Green Country. Участь у цій олімпіаді дала можливість здобувачам освіти  не тільки повторити та узагальнити матеріал наприкінці навчального року, а й заміряти свій рівень знань, отриманих за рік. Учениця 5-В класу Конвісар Діана  отримала Сертифікат ІІ ступеня, здобувачі освіти 9-А класу Мармура Марія, Наливайко Діана отримали Сертифікат ІІ ступеня, Сухомлин Софія – Сертифікат ІІІ ступеня. Учні 10-Б класу Куст Анастасія, Кузьменко Вікторія, Топчій Анастасія, Обуховська Єсенія,  Зубко Надія, Коритник Віолета вибороли Сертифікати ІІ ступеня.

       Кожного сезону освітня платформа «На Урок» проводить Всеукраїнські інтернет олімпіади. Здобувачі освіти Охтирської ЗОШ №3 беруть активну участь в олімпіадах та отримують Дипломи І, ІІ та ІІІ ступенів.