20 вересня – Всесвітній день прибирання

Здобувачі закладу освіти вже традиційно долучилися до глобального руху за чисте довкілля «Let’s do it Ukraine» та взяли участь в акції під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою». Учитель інформатики Максим Бездрабко провів з учнями цифрове прибирання ґаджетів та хмарних сховищ задля розвитку культури правильного користування інтернетом та очищення своїх пристроїв кожного дня. Під час заходу видалено близько 181 ГБ.

Про заходи з кібербезпеки

Сьогодні для здобувачів освіти 8-11 класів відбувся просвітницько-профілактичний захід з питання кібербезпеки, під час якого учням розповіли про проєкт «Брама», який направлений на захист медіапростору від російської пропаганди, блокування каналів поширення дезінформації, протиправного та забороненого контенту. Учнів поінформували про те, як саме вони можуть долучитися до захисту українського кіберпростору та відповіли на їхні запитання.

День миру

21 вересня українці разом із цивілізованим світом відзначають Міжнародний день миру. З цієї нагоди в Ліцеї № 3 відбулись різноманітні заходи, які сприяють формуванню в учнів цінностей толерантності, взаєморозуміння та солідарності. Для здобувачів освіти проведено тематичні уроки та відеолекторії, конкурс малюнків. Класні керівники 5-их класів (Ірина Кучерова, Людмила Заєць та Ольга Яковенко) та вихователі ГПД (Анна Жмурко, Лідія Шпак) провели майстер-класи з виготовлення символу свята – голубів миру.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/ohtzosh3/posts/pfbid0eSJonuS9fk7uUKMVcdyb4rb5HGw4wUWTApuBDVaigQPGVgLfK5seD3ckAMcRzioVl?locale=uk_UA