“Україна – це Європа”.

Україна- невід’ємна частина Європи. І саме для того, щоб нагадати всім нам про важливість єднання та порозуміння, які є основнимм принципами існування ЄС, що особливо це актуально в умовах сучасних подій , для учнів 10-А класу було проведено виховну годину “Україна – це Європа”.

«Україна – шлях до Європи»

У серці Європи ми народились,
Ми-українці,-пишаємось цим!
Пісня вкраїнська,звичай,культура,
Сьогодні відомі у світі усім.
Учні 5-А класу(класний керівник Місейко Т.Г.) долучились до святкування Дня Європи. Ті діти, які знаходяться поза межами нашої держави розповіли про враження від європейських країн, які протягнули руку допомоги (Польща,Чехія,Бельгія,Угорщина,Бельгія,Фінляндія)

«В об’єктиві – Європа»

День Європи— це свято Європейського Союзу! День, коли всі європейці вшановують загальні цінності: свободу слова, демократію, незалежність, рівність. Сьогодні цей день для нас як ніколи став актуальним. Бо країни Європи об’єдналися для допомоги Україні в сьогоднішній тяжкій війні за її цілісність і незалежність. Адже Україна – це частина Європи. А ще Україна і Європа – це краса! Учні 5-Б класу теж приєдналися до святкування! Діти переглянули фільм про Європейський Союз і поділилися красою європейських країн, яку бачать навколо себе.

День Європи в Україні

9 травня – День Європи. День, коли країни Європейського Союзу та інші країни вшановують мир і процвітання в Європі. Учні 2-А класу (класний керівник Руденко А.І) з’ясовували значення вислову : «Ми для Європи – Європа для нас… Нові горизонти відкрити вже час!» Цьогорічний день Європи святкують в кольорах України. Увесь світ з нами! Синьо-жовті кольори стали справжнім трендом- символом незламності.