Декада англійської мови!

З метою підвищення інтересу здобувачів освіти до вивчення англійської мови, розвитку їх творчих здібностей, удосконалення форм і методів організації освітнього процесу в період з 16.10.23р. по 27.10.2023р. року в Охтирській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 пройшла декада професійної спільноти вчителів іноземної мови (англійської). Учителі-предметники запланували й провели цікаві, пізнавальні, розвиваючі заходи.

Протягом декади здобувачі освіти  1-11 класів під керівництвом учителів професійної спільноти взяли участь у різноманітних конкурсах та заходах з англійської мови.  З метою вивчення та повторення англійських літер у цікавій  формі було проведено конкурс малюнків «Моя улюблена англійська літера»;  конкурс  «Найкращий знавець англійської мови» під час якого, здобувачі освіти повторили та закріпили набуті знання з вивчених теми «Школа. Шкільні речі», «Мій дім»; здійснили віртуальну подорож до столиці країни, мову якої вивчаємо «Ласкаво просимо до Лондона», під час якої учні познайомилися з історією Лондона та його сьогоденням. Школярі показали свої артистичні здібності,  творчу уяву. Під час проведення конкурсу кросвордів «Магічні слова», здобувачі освіти не тільки повторили лексичні одиниці з тем «Школа», «Молодіжні субкультури», а й показали свою креативність.

Представивши свої  проєкти «Ми за здоровий спосіб життя»  школярі  продемонстрували свої знання про важливість правильного харчування та вплив шкідливих звичок на організм людини. Крім того, учителі англійської мови провели відкриті уроки, використавши інноваційні технології, що сприяли розвитку компетентностей здобувачів освіти.