Будуємо культуру миру разом!

ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СІМ’Ї  учні Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 взяли участь в  інтерактивній грі «КВІТЧЕЛ».  

          Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу!

          З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини – ось мірило розвитку і прогресу країни.

          Весняне цвітіння, що саме зараз прикрашає міста і села України, надихає на оновлення, душевну радість, красу і любов, наповнює бажанням ділитися з іншими кращими побажаннями, емоціями та об’єднуватися у прагненні до миру. То ж запрошуємо дітей та дорослих до гри «КВІТЧЕЛ». КВІТЧЕЛ – це квітка чеснот людини (квіт-че-л). Ідея гри – створити квітку чеснот людини, родини як символу миру та об’єднання сім’ї. Діліться і збирайте квіти КВІТЧЕЛ та підтримуйте культуру миру, яка є у кожному з нас.