Гра-вікторина “Дивосвіт природи”

Спілкування з природою дає найбільшу радість викликає найпалкішу любов до рідного краю, до життя. Природа є джерелом натхнення для письменників,художників, композиторів. Спів пташок запах квітів-усе це природа рідного краю. Недарма природу називають ненькою. Всі ми – діти природи, та не всі однаково ставимося до неї. Природа потребує постійної уваги і турботи. Ми повинні берегти природу, охороняти її багатства.

3 січня в 4-В класі було проведено гру-вікторину «Дивосвіт природи». Метою якої є:виховувати любов до природи, турботливо ставитись до неї, прищеплювати уміння культурно поводитися на природі. У грі брали участь дві команди: Дзвін і Шанс,які виступали під девізом «З природою живи у дружбі. То й буде вона тобі у службі». Дітей чекали різноманітні конкурси: чорний ящик, дуель,впізнай мене, аукціон,показуха,прислів’я та приказки про тварин, цікавинки.

Хочеться вірити, що ті знання, які отримали учні, не забудуться ніколи. І вони будуть надалі піклуватися про «братів наших менших» та будуть природі друзями.