Розминка від чемпіонів

18 січня в спортивній залі Охтирської ЗОШ №3 панувала доброзичлива й невимушена атмосфера свята.  В рамках проекту «Do like OLYMPIANS» в гості до школярів завітали голова відділення Національного Олімпійського Комітету України в Сумській області, призерка зимових Олімпійських Ігор у Нагано – Олена Петрова, голова Охтирського осередку Національного Олімпійського Комітету України в Сумській області, заслужений працівник фізичної культури – Юрій Меєрович, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця Олімпійських Ігор у Лондоні – Вікторія Кащеєва та майстер спорту України міжнародного класу з жиму лежачи за версією UPA – Анна Рикун.

Спочатку у веселій атмосфері Вікторія та Анна провели розминку для учнів, а потім міні – тренування, такий собі майстер – клас з арсеналу вправ професійних спортсменів. Всі бажаючі мали змогу сфотографуватися з прославленими спортсменами.

На завершення свята були проведені веселі естафети у яких брали участь команди, сформовані із учнів 4-5 класів.

Всі учасники заходу отримали подарунки від Національного Олімпійського Комітету, а ЗОШ №3 отримала подарунковий набір книг.

Фотозвіт.