Міський семінар – практикум «Організація професійного самовдосконалення вчителя початкових класів»

«Я знаю представників багатьох спеціальностей . але немає – я в цьому переконаний – людей більш допитливих . невгамовних. Більш одержимих думками про творчість, як учителі»

(В. Сухомлинський)

Опанувати новітні практики, технології, методики, форми, методи професійної діяльності на засадах інноваційних освітніх підходів мали змогу вчителі 3-х класів міста 29.10.2019 року в Охтирській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 на міському семінарі – практикумі «Організація професійного самовдосконалення вчителя початкових класів у зв’язку з введенням у дію нового Державного стандарту початкової загальної освіти»

З метою активізації творчого потенціалу вчителів початкових класів вчителем Ягодзинською Н.Ю. було проведено заняття з елементами тренінгу «Стратегії парної роботи».

Майстер – клас «Підвищення навчальної мотивації учня засобами міжпредметної інтеграції», проведений вчителем Колодяжною Л.А., стимулював бажання педагогів упроваджувати нові методи й прийоми в роботу.

Майстер – клас «Використання стратегії», «Кубування» на уроках в початковій школі (Абрамова О.О.) сприяли формуванню та вдосконаленню вмінню критичного й творчого мислення в процесі вирішення професійних завдань.