Підсумки проведення декади англійської мови

На виконання річного плану методичної роботи школи та з метою підвищення інтересу учнів до вивчення англійської мови, розвитку їх творчих здібностей, удосконалення форм і методів організації навчально-виховного процесу в період з 18.02 по 27.02.2019 року в закладі пройшла декада іноземної мови (англійської). Учителі-предметники запланували й провели цікаві, пізнавальні, розвиваючі заходи, що продемонстрували грунтовні знання, уміння, навички та творчі здібності учнів з предмета. 

Протягом декади  учні  з 3 по 11 клас під керівництвом учителі англійської мови взяли участь у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «ПАЗЛ», для учнів 7-х класів учителі Дульська М.С. та Проскурова В.М. провели квіз «Спорт від A до Z», в якому учні закріпили набуті знання з теми «Спорт», учні 3-4 класів узяли участь у конкурсі на кращий літературний переклад вірша з англійської мови (учителі Гаркава О.М., Дульська М.С., Проскурова В.М.), свої креативні здібності показали учні 8 класів у галереї проектних робіт «Лист другові» (Шудрик Н.І., Литвиненко Т.І).

На високому рівні для учнів 1-2 класів учителі Шудрик Н.І. та Гаркава О.М. провели виховний захід «Свято абетки» на якому учні змогли повторити вивчені літери англійського алфавіту, а для учнів 5-х класів учителі Гаркава О.М., Литвиненко Т.І. та Проскурова В.М. провели цікавий захід «У світі героїв англійських казок», де учні показали не тільки свої знання англійської мови, а й артистичні здібності.

Учителі англійської мови провели відкриті уроки  на високому та достатньому методичному рівнях з використанням різноманітних форм, методів та інноваційних і здоров’язберігаючих технологій.