Оздоровлення в ДПУ “МЦД “Артек”

З 11 квітня по 1 травня 2018 року Яремчук Роман, учень 6 класу Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Охтирської міської ради, як дитина пільгової категорії оздоровлювався в ДПУ «МДЦ «Артек» у Пущі-Водиці.

За весь час перебування в оздоровчому закладі Роман отримав велику кількість позитивних емоцій,  збільшив коло нових друзів та знайомих, а також мав можливість удосконалити невичерпні ресурси свого таланту та продемонструвати їх, що йому й вдалося. За активну участь у творчому житті «МДЦ «Артек» отримав велику кількість винагород: став лауреатом шоу «Таланти Артеку», зайняв І місце в конкурсі «Акторської майстерності», був нагороджений дипломом за зайняте І місце в танцювальному батлі; за зайняте ІІІ місце в Битві хорів та за перемогу в номінації «Творча Надія»; отримав подяку у номінації «Народна зірка Артеку».

Також дуже вразив Романа дизайн закладу, де використано велику кількість українських орнаментів, візерунків, сподобалася дружня атмосфера та по-домашньому теплий прийом працівників закладу.