Учителі початкових класів підсумували роботу професійної спільноти вчителів початкових класів за 2023/2024 навчальний рік

07.06.2024 року для вчителів початкових класів відбувся «Методичний марафон» з теми «Підсумки роботи професійної спільноти вчителів початкових класів за 2023/2024 навчальний рік», на якому педагоги обговорили такі питання:

  1. Формування життєвих компетентностей особистості шляхом організації інноваційної діяльності, створення середовища успіху та життєтворчості.
  2. Підведення підсумків педагогічної спільноти вчителів початкових класів за 2023-2024 навчальний рік.
  3. Звіт членів спільноти про навчання на курсах підвищення кваліфікації вчителів, онлайн-курсах освітніх платформах, вебінарах, інтернет-марафонах.
  4. Панорама ідей. Складання перспективного плану роботи педагогічної спільноти вчителів початкових класів на 2024/2025 навчальний рік.
  5. Портфоліо як своєрідний капітал, що є основою професійного зростання та підвищення кваліфікації вчителя» (обмін досвідом).

«Сила команди – це кожен її учасник. Сила кожного учасника — це завжди команда», — сказав Філ Джексон. Успіх нашої команди залежав не від кількох видатних виконавців, а від того, чи кожен учасник брав участь у процесі та досягав результатів!